MANİSA / ŞEHZADELER - Akşemseddin Ortaokulu

Akşemseddin Ortaokulu

Şehitler Mah. 810 sokak N0.40 Şehzadeler/MANİSA
Vizyon
Yolcunun ufka bakması yetmez; ufkun da ötesinde, ulaşmak istediği yeri biliyor olması gerekir. Akşemseddin Ortaokulu olarak bizim ulaşmak istediğimiz yer ya da VİZYONUMUZ, Birey olma ve toplumsallaşma dengesini sağlamış, geleceği bugünden görecek mutlu ve donanımlı insanlar yetiştirmek.
Misyon
Yarınları biçimlendirmek için MİSYONUMUZ Sevgiyle mayalanan, kendine ve başkalarına saygılı, ozgüveni gelişmiş, Her insanın değerli olduğuna inanan, Kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgorülü, başkalarının inanç ve haklarına değer veren, Başarı ve mutluluğun, değişime uyumla gerçekleşeceğini bilen, Öz değerlerini içselleştirmiş, Evrensel değerleri benimsemiş, Ailenin dayandığı temel ilkeleri oğrenen, onemseyen ve yaşama geçiren, Bu ülkenin büyük evladı Atatürk’ün manevi mirası olan bilimi temel olçü alan bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
08:00-13:30 Sabah 13:40-19:10 Öğle
Ulaşım
Merkeze yürüme mesafesi 1 ve 6 numaralı otobüsler okulun yakınından geçmekteler.
Yerleşim Yeri
Şehitler mahallesinde doğu kışlanın hemen karşısında bulunmakta. Manisa ruh ve sinir hastanesinin karşısı. Şehitler Mah. 810 Sokak N0:40 Şehzadeler/MANİSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Manisa Merkez´de olan okulumuz hükümet konağına yürüyüş mesafesiyle sadece 10 dk uzaklıktadır.